TERVETULOA SEURAAMAAN PEIKKOMETSÄN ELÄMÄÄ!

Peikkometsä on perustanut oman blogin teidän vanhempien toiveesta! Täältä pääset seuraaman, mitä kaikkea Peikkometsässä tapahtuu sillä aikaa kun lapsenne ovat täällä hoidossa. Blogi on salasanalla suojattu, joten ethän  anna salasanaa ulkopuolisille! Julkaisemme täällä myös kuvia lapsistanne, emmekä halua että muut kuin Peikkometsän perheet pääsevät niihin käsiksi!

 

Tällä viikolla elämämme on muuttunut erittäin positiiviseen suuntaan Peikkometsässä. Syksyn kestänyt remontti alakerrassa on siinä pisteessä, että pienet pääsivät omaan pesäkoloonsa asustelemaan. Muutaman päivän olemme harjoitelleet omissa ryhmissä oloa, ja kokemukset ovat hyviä: päiväkodin metelitaso on laskenu huomattavasti ja toiminta on selkeämpää ja rauhallisempaa. Ikävä toisiamme kohtaan tasoittuu ulkoilujen aikana, jolloin isot ja pienet näkevät toisensa ja pääsevät yhteisiin leikkeihin. Ulkoilujen aikana myös Jussi pääsee juoksuttamaan pieniä, ja heillä onkin aamupäivisin usein lämmin jälleen näkeminen muutaman tunnin erossa olon jälkeen :D. Naavapesä on myös saanut oman puhelimen. Toivommekin tästä lähin pienten perheiltä yhteydenotot Naavapesän puhelimeen, p. 045 216 7220.

 

Viikko on muutoin sujunut perinteisissä merkeissä. Naavapesässä on askarreltu Suomen lippuja, retkeilty ja harjoiteltu vuorikiipeilyä, jumpattu salissa  tasapainoharjoitusten merkeissä sekä tehty ikkunamaalauksia. Usvalaakso on jumppaillut Pajulahden opiskelijoiden seurassa, jatkanut kaupunkirakennusta ja käynyt eväsretkellä. Tästä on hyvä aloittaa viikonlopun vietto!

Write a comment

Comments: 0