Lunta leijailee, lunta leijailee,valkeaa on kaikkialla...

Marras-joulukuuta on vietetty Peikkometsässä iloksemme varsin lumisissa tunnelmissa. Lyhyeksi jääneen kurahousuajan jälkeen olemme nauttineet täysin siemauksin ihanista pakkaspäivistä ja lumisesta pihasta. Pulkat, liukurit ja lumikolat ovat olleet ahkerassa käytössä, ja pihaan on rakentunut milloin mitäkin upeita lumiveistoksia. Takapihan metsä lumikinoksineen on antanut myös haasteita meidän Naavapesäläisten pienille jaloille. Ahkerasti nämä pienet ovat kyllä taapertaneet tiensä metsän poikki etupihalle leikkipuuhiin!

 

Lumileikkien lisäksi olemme myös tietenkin valmistautuneet jouluun monin eri tavoin. Otsikossakin mainittu ja joulujuhlassa kuultu Kaksi pientä tonttulasta-laulu on laulettu moneen kertaan päivittäin, joulukalenterin äärellä on jännitetty, kenen villasukasta tällä kertaa putkahtaa esiin jokin liikuntatehtävä, ja ikkunaan on taiteiltu upea joulumaisema. Näimmepä eräänä aamuna myös joulupukin vilahtavan ikkunan ohi! Toisia tämä riemastutti, kun taas toisia puolestaan hieman kauhistutti...

Ja mitäpä olisi joulu ilman pipareita! Niiden leivonnassa riitti iloa jokaiselle. Taikinan maku tuli tietenkin myös testattua moneen kertaan näiden pienten leipureiden toimesta :)

Write a comment

Comments: 0