USVALAAKSON TERVEISIÄ

Tervehdys Usvalaakson ryhmästä.

Joulu lähestyy ja ennen sen tuloa jaamme näin ensipostin merkeissä kuulumisia isompien Peikkometsäläisten joistakin joulukuun päivistä. Jouluiset laulut, leikit, jumpat ja tanssit ovat siivittäneet päiviämme. Uusimpana aiheenamme on ollut pakkastaivaan revontulet, tonttu- ja leipomusaiheiden lisäksi.

Revontulet ovat olleet toiminnassamme läsnä muun muassa leikkivarjoleikkinä, tanssina, sivellinhierontarentoutuksena ja myös revontulilyhtyjä askarrellen. Näihin palaamme osittain tulevan lomamme jälkeen.

rEVONTULILYHDYT

Piparipuuhaa

Ennen joulujuhlaamme leivoimme herkullisia pipareita. Lapset ahkeroivat kolme taikinapaketillista joulumusiikin siivittäessä tunnelmaa.

Olipa ilo tarjota leipomuksia juhlayleisölle! Nam!

lumileikkejä

Olemme saaneet nauttia talvesta ja lumesta. Pidetään peukkuja, ettei lumi häviäisi näin joulun alla! Mutta jos se on vähetäkseen, niin nämä kuvat säilyttävät talven riemumielen!


Write a comment

Comments: 0