ILOISTA JOULUA PEIKKOMETSÄN PERHEILLE!

Viimeiset hoitopäivät ennen joululomaa ovat menossa Peikkometsässä. Meillä on ollut ihana ja erittäin vaiherikas syksy takana! Elokuun alusta alkaen olemme rakentaneet yhteisiä leikkejä toisiimme tutustuen ja Peikkometsän tapoja luoden. Lapset ovat ottaneet muuttuvat tilanteet ihanasti vastaanm ja toivottaneet uudet ystävät aina hyvin iloisesti vastaan! Tammikuussa joukkoomme astuu 6 uutta pientä peikkoa. Heidän lisäkseen toivotamme tervetulleeksi myös Usvalaaksoon uuden lastenhoitajan Miia Smedsin. Kevään korvalla tulemme nauttimaan ulkoilustakin uudella tavalla, kun tilatut kiipeilytelineet saapuvat meille. Tästä jatkamme hyvillä mielin tammikuussa.

 

Toivotamme kaikille Peikkometsän perheille lämmintä joulua ja rentouttavaa joululomaa!

 

terveisin Hanna, Jussi, Jaana, Laura, Merja ja Miia

 

 

 

Write a comment

Comments: 0