hyvää alkanutta vuotta usvalaaksosta

Onpa meillä ollut ihanaa ja lystiä palata lomalta! Yhteiset touhut ja monet sisä- ja ulkoleikit ovat päässeet mukavasti vauhtiin. Usvalaakson ryhmä on kasvanut parilla uudella lapsella sekä yhdellä uudella kasvattajalla. Lämpimästi tervetuloa heille!

 

Saimme talven takaisin, niin paukkupakkasten kuin lumiukkokelien myötä. Niinpä yhteiset toimintammekin ovat pohjanneet näihin teemoihin. Toki loman jälkeen muistelimme myös revontulitanssia, mutta nyt revontulihuivit saivat muuntua lasten ideasta pakkasnuotion liekeiksi. Pakkasaamuna paleltaa -laulu on siivittänyt leikkiämme - "nuotion" ja ystävien läheisyydessä ei pakkasellakaan palella.

 

Muskarissa olemme laulaneet, liikkuneet, tanssineet ja soittaneet lumiukon matkassa. "Lumiukko pakkasyössä ympärilleen kurkistaa, ettei kukaan salaa näe, kun hän mennä tallustaa.." Musiikki soi ja vauhdikkaat varpaat liikkuu. Ja kylläpä ukkoa naurattaa aamuisin, kun lapset eivät tiedä, mitä kaikkea hän retkillään näki... Tähän ajatukseen liittyen olemme puolestaan soittaneet upeana orkesterina.

Vauhdikkaat ja iloiset varpaat ovat myös jumppailleet monin eri välinein. Riemua riittää!

Torstaina 12.2. meillä kävi vieraita Kiekkokoulusta. Lapset pääsivät pienryhmissä osalliseksi monia mukavia liikuntaleikkejä. Oli hippaa, kujapalloa, matkimisleikkiä, pelaamista ym.

Write a comment

Comments: 0