Uusi vuosi, uudet kujeet...

Tervehdys Naavapesästä ja iloista tätä vuotta myös meidän puolestamme! Tammikuu on alkanut osaltamme vauhdikkaissa merkeissä, sillä olemme saaneet toivottaa joukkoomme tervetulleiksi kolme uutta kaveria sekä uuden opiskelijan. Opiskelijamme Johanna on pohjakoulutukseltaan lastenohjaaja, ja nyt hän opiskelee sosionomiksi. Pikku hiljaa olemme saaneet opettaa uusille ystävillemme päiväkotielämän saloja, ja arki on alkanut rullailemaan samaan tuttuun malliin.

 

Meille Naavapesässä jokainen päivä on seikkailu, sillä kun katselee maailmaa alle metrin korkeudelta, näyttää kaikki varmasti jännittävämmältä kuin aikuisten silmin. Yksi suuri seikkailu meille on myös retki yläkerran jumppasaliin! Kaksien portaiden kapuaminen tuntuu jo aikamoiselta urheilusuoritukselta, mutta kovasti on virtaa riittänyt myös juoksemiseen ja pallojen heittelyyn salissa. Pallot ovatkin tammikuun liikuntateemamme, ja niitä olemme ahkerasti heitelleet, vieritelleet ja ottaneet kiinni. Päiväkotime liikuntasuunnitelmasta myös te vanhemmat voitte kurkata, mihin osa-alueeseen missäkin kuussa paneudumme.

Ja onhan se niin, että mitä isot edellä, niin sitä pienet perässä. Hanna näytti pojille mallia puolapuissa kiipeilyssä ja Miia trapetsilla roikkumisessa. Laura, joka kärsii korkeanpaikankammosta, päätti pysyä turvallisesti maan kamaralla...

Oli sää mikä hyvänsä, Naavapesän porukka ulkoilee. Kovilla pakkasilla tyydyimme tekemään vain pienen kävelyretken metsässä, sillä pienikin happihyppely tekee hyvää. Onneksi pääasiassa olemme saaneet nauttia kivoista pikkupakkasista ja lumesta. Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää talvipäivää kuin pulkkailla kaverin kanssa, tehdä lumitöitä tai tutkia lumista metsää. Myös kentällä on ollut  mukava käydä ottamassa pieniä juoksupyrähdyksiä, ja ihmettelemässä pihapuussa asuvaa oravaa, joka eräänä aamuna meille vihdoinkin näyttäytyi. Se oli ehdottomasti koko viikon paras juttu!

Muutoin päivämme kuluvat iloisin mielin yhdessä leikkien ja toisiimme tutustuen. Näissä tunnelmissa hilpein mielin kohti helmikuuta! :)

Write a comment

Comments: 0