Juhlahumua ja uusia ystäviä

Talvinen tervehdys Naavapesästä! Helmikuu toi meille tullessaan uutta lunta, pakkasta ja ihanaa aurinkoa. Sen lisäksi olemme helmikuun aikana saaneet joukkoomme kolme uutta ystävää, ja ensi viikolla saamme vielä yhden uuden kaverin. Yhdessä olemme ihmetelleet ja tutustuneet toisiimme ja paikkoihin, ja kyllä nämä "vanhat" naavapesäläiset ovat upeasti näyttäneet mallia siitä, kuinka päiväkodissa ollaan. Parempia perehdyttäjiä ei voisi kuvitellakaan!

Arki Naavapesässä on yhtä juhlaa, mutta aivan erityistä juhlapäivää vietimme maanantaina, sillä meillä oli viikon sisään peräti kolme syntymäpäiväsankaria! Siispä me kiipesimme yläkerran jumppasaliin, laitoimme musiikit soimaan ja pistimme tietysti tanssiksi. Uudesta syntymäpäivälaatikostamme paljastui sankareille kortit ja mikä parasta: ilmapalloja! Musiikin ja ilmapallojen kera pidimmekin mahtavan vauhdikkaan juhlajumpan. Kummasti alkoi uni painaa juhlakansan silmiä lähes heti kun sai pään tyynyyn...

Tänään, kun pakkasmittarimme näytti kipakasti -21 pakkasastetta, päätimme jäädä sisälle viettämään aamupäivää. Miia teki meille sämpylätaikinan ja leivoimme ison kasan ihania, herkullisia sämpylöitä! Pienet leipurit olivat puuhasta innoissaan. Sämpyläkasa jäi odottelemaan teitä vanhempia, sillä tänään olette tervetulleita klo 14-15 maistelemaan herkullisia leipomuksiamme. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle :)

Leipomisen jälkeen pidimme kunnon laulu- ja soittotuokion. Pikkuiset kultakalat, 5 pientä ankkaa, Rati riti ralla sekä tietysti vanha suosikki Tuiki tuiki tähtönen raikasivat varmasti yläkertaan asti! Marakasseilla ja rytmikapuloilla saimme vanhoihin tuttuihin lauluihin vähän uutta, rytmikästä tunnelmaa.

Helmikuukin alkaa olla jo pitkällä, jäämme seuraavaksi odottamaan, mitä hauskuuksia ystävänpäivä ja laskiainen tuovat tullessaan. Ystävänpäivänä ainakin vietämme Peikkometsässä avoimien ovien iltapäivää (klo 16-19), jolloin kaikki ovat tervetulleita katsomaan, mitä me täällä oikein puuhailemme. Tiedossa on myös poniajelua, makkaranpaistoa sekä köysiradalla seikkailua. Tulkaahan sinne suurin joukoin, ottakaa mummit, kummit ja muut kynnelle kykenevät mukaan :)

Write a comment

Comments: 0