Ihana kevät!

Lumi, jää ja pakkanen ovat vihdoin pitkän talven jälkeen hellittämässä otettaan antaen tilaa auringolle ja lämpimille päiville. Ulkohaalarit ovat saaneet kaverikseen kurahousut ja -hanskat, ja liukurit ovat väistyneet ämpäreiden ja hiekkalapioden tieltä. Siinäpä aika monta varmaa kevään merkkiä!

 

Keväästä on nautittu Peikkometsässä monin tavoin. Ensimmäiset lämmittävät auringonsäteet suorastaan huusivat kaverikseen grillimakkaraa, joten mikäs sen parempaa kuin laittaa terassin grilli lämpenemään ja makkarat paistumaan.

Makkarat massussa jaksaakin sitten hyvin touhuilla keväisellä pihalla. On ihanaa katsoa, kuinka sekä Naavapesän pienet että Usvalaakson isot taputtelevat hiekkakakkuja sulassa sovussa, kaikki yhdessä. Pienet katsovat silmät tarkkoina mallia isoista, ja isot ovat ylpeitä, kun saavat olla esikuvia pienille.

Myös retkeilyä ovat molemmat ryhmät harrastaneet ahkerasti. Usvalaaksolle onkin jo muodostunut oma tuttu retkeilykohde, jonne he usein suuntaavat eväät repuissaan. Naavapesän retket ovat hieman lyhyempiä, mutta olemme huomanneet, että jopa kaikkein pienimmät ovat erittäin reippaita kävelijöitä! Haluammekin kannustaa myös pienimpiä kävelemään itse, vaikka sillä tavoin retkeen kuluukin enemmän aikaa.

Huomenna teemmekin sitten retken pääsiäiskirkkoon, ja sinne nämä pienimmät kyllä pääsevät rattaiden kyydissä. Ottakaahan siis omia rattaita huomenna mukaan, mikäli vain mahdollista.

 

Peikkometsän väki toivottaa jo nyt kaikille perheille oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä!

Write a comment

Comments: 0