Ilo olla yhdessä!

Eräänä aurinkoisena ja lämpimänä kevätpäivänä meillä oli ohjelmassa agilityrata kentällä. Sehän tarkoitti siis sitä, että otimme mukaan renkaat, köyden sekä pujottelutolppia, ja rakensimme kentälle radan. Tätä rataa lähdettiin yhdessä kiertämään hyppien, pujotellen ja tasapainoillen. Usvalaaksolaiset näyttivät mallia, ja urheat Naavapesän lapset kulkivat perässä. Kerrassaan upeita suorituksia!

Kun agilityrata oli juostu moneen kertaan läpi, kaivettiin pitkästä aikaa esiin ihana leikkivarjo! Sen ympärille sopivat hyvin sekä isot että pienet, ja kaikilla oli niiin mukavaa.

Maanantaina Usvalaaksossa vietettiin oman pihalelun päivää, ja kyllä lapsilla olikin ihania leluja mukana. Upeasti leluja osattiin myös jakaa toisten kanssa. Suuri ilo saatiin katuliiduista, joilla taiteiltiin metsän kiviin valtavan hienoja taideteoksia.

Write a comment

Comments: 0