Katseet kohti kesää

Kesäkuu tuli ja vei mukanaan helteet ja auringon, joten nyt onkin hyvä hetki palata hieman ajassa takaisinpäin ja muistella ihania, lämpimiä päiviä. Auringon lämmittäessä saimme jättää haalarit ja lapaset naulakkoihin ja kirmata ulos lippiksissä ja lenkkareissa. Ihanaa! Retkeilykin oli erityisen mukavaa auringonpaisteessa.

Auringosta on nautiskeltu myös omien aitojen sisäpuolella. Oman pihalelun päivänä riemuitsimme omista leluista ja kavereiden lelujen lainaamisesta. Metsän keväistä heräämistä on tutkittu myös kovasti, ja etenkin muurahaisten touhuja on ollut mielenkiintoista seurata.

Sisälläkin ollaan touhuttu monenlaista. Keittiön ikkuna sai ihanan kesäasun, kun yhdessä maalasimme sinne auringon ja kukkasia. Kylläpä onkin ihanan piristävän näköinen tuo valmis ikkuna! Hama-helmien avulla olemme harjoitelleet sorminäppäryyttä. Myös piirtely on ollut suosittua pöytäpuuhaa.