Ihana syksy!

Tervehdys!

 

Syyskuu on jo pitkällä, puolessa välissä. Olemme saaneet nauttia kauniista aurinkoisista syyspäivistä sekä ihanista sadepisaroiden ilahduttamista ulkoiluista. Mikä onkaan parempaa kuin kunnon vesi- ja kuraleikit!?

 

Pienissä ryhmissä olemme tanssineet, jumpanneet salissa, käyneet retkellä lähellä olevassa leikkipuistossa ja nauttineet Merjan pitämistä muskareista. Muskarit Merja on pitänyt kaikille pienryhmille vuorotellen ja lapset ovat olleet haltioissaan! Musiikin maailmassa seikkailtiin ja sadutettiin satumetsäteemalla. Jumpassa olemme lorutelleet, rakentaneet esteratoja sekä pitäneet sadutusjumppaa. Leikkipuiston retki taas antoi uutta intoa uusien leikki- ja kiipeilyvälineiden muodossa!

 

Keskiviikkona järjestimme Peikkometsän olympialaiset, johon osallistuivat lapset vanhempiensa kanssa ihanan isolla porukalla! Kiitos kaikille osallistuneille, oli aivan ihanaa! Näitä ihania hetkiä pyrimme järjestämään reilusti tulevasuudessakin.

 

Oikein ihanaa syksyn jatkoa kaikille perheille! :)