Tervehdys perheille!

Hyvää perjantaita kaikille Peikkometsän perheille, taas yksi viikko on kohta saatu päätökseen! Tähänkin viikkoon on mahtunut paljon puuhastelua, liikkumista, pienten kätösten taiteen tekemistä sekä tietenkin paljon paljon leikkiä porukassa sekä yksin. On ollut ihanaa seurata uusien ystävyyssuhteiden kehittymistä, vanhojen ystävysten leikkejä sekä hyvää yhteishenkeä lasten välillä. Lapset oppivat vuorovaikutustaitoja ja nauttivat samalla leikin ihmeellisestä maailmasta! Leikkikartta on otettu hyvin vastaan ja lapset osaavatkin suunnata esimerkiksi välipalan jälkeen kartasta mieluista leikkiä valitsemaan. :)

 

Olemme nauttineet runsain mitoin myös ulkoilusta, sillä säät ovat edelleen meitä hellineet. Kuiva ja raikas syyssää tarjoaa raikasta ilmaa ja virkistää mieltä! Ja miten kauniiksi on maisema värjäytynyt luontoäidin siveltimestä, lasten toimesta lehtiä keräillään ja ihmetellään kaikkia syksyn värejä!

 

ULKOILUA OMASSA METSÄSSÄ! :)

 

 

SATUMETSÄÄ

 

 

Retkeilyä eväiden kera ja ilman. Tänään Usvalaakso retkeili ilman eväitä ja yhdessä ihmettelimme miten syksy on maisemia muuttanut. Mustikat ja puolukat ovat melkein kaikki syöty ja nurmikko peittynyt puista pudonneisiin lehtiin!

 

OIKEIN IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! :)