Luminen tervehdys Naavapesästä!

Heipä hei, täällä sitä ollaan taas! Jokunen tovi on ehtinyt hujahtaa siitä, kun viimeksi blogin puolelle olemme kuulumisia saanut siirrettyä, ettekä varmasti uskokaan, mitä kaikkea tänä aikana on ehtinyt tapahtumaan! Olemme saaneet kaksi uutta kaveria, ihmetelleet erilaisia kulkuneuvoja, ajelleet bussilla, mönkineet kurassa (ja ehkä ihan hieman maistaneet kuravettä..) ja ihan vaan nauttineet yhteisestä tekemisestä ja olemisesta. Mikäs tällä porukalla onkaan ollessa!

Tutustumista uusiin ystäviin, tervetuloa joukkoon peetu ja max!

"Leipuri hiiva, hän asuu kumputiellä, hän pullat, kakut leipoo siellä..."

Autoteeman mukaisesti tutustuimme niihin kaikkein tärkeimpiin, eli Lauran, Jonnan ja Hannan autoihin. Kukapa uskaltaisi näiden hurjien kuskien kyytiin...

Mikä olisi parempi tapa viettää sateista syyspäivää, kuin körötellä bussilla päätepysäkille ja takaisin?

Päivät kuluvat leppoisasti myös maalaillessa, musisoidessa ja kirjoja lukiessa.

Kyllä vuoden kohokohta taisi silti olla tämä paloauto, joka vieraili päiväkodillamme. Monta innokasta palomiestä olisi tästä porukasta löytynyt...

Näissä kuvissa tanssitaan minkäpäs muunkaan kuin peikkojumpan tahdissa! Se on sitkeästi pitänyt paikkansa muskarin toivotuimpien laulujen listalla. Eikä ihmekään, kyllä lapset osaavat tämän vaikka silmät kiinni. Ja kuten kuvasta näkyy, venyttely onnistuu myös vaikka kaveria kädestä pitäen ;)

 

Arkemme täällä Naavapesässä on kaiken kaikkiaan ihanaa: nautimme päivät pitkät teidän hurmaavista lapsistanne ja iloitsemme heissä tapahtuneesta kehityksestä, joka on valtavaa. Opimme joka päivä uusia asioita iloisesti yhdessä. On ihana huomata, kuinka "vauvoista" on kasvanut puheliaita, uteliaita ja innokkaita taaperoita, jotka lähtevät ennakkoluulottomasti mukaan kaikkeen, mitä teemme. Kyllä olemme etuoikeutettuja, kun saamme tehdä tätä työtä teidän lastenne kanssa!