Pentin vierailu

Tänä talvisena perjantaina koimme suuria riemunhetkiä, kun kauan odotettu vieras, Pentti-koira saapui vierailulle Peikkometsään. Pentti on rodultaan pyreneittenmastiffi, ja painoa tällä kaverilla on liki 90 kiloa! Ei siis ihme, että Pentin kohtaaminen sai aikaan jonkinlaista jännitystä. Pentti suhtautui rooliinsa kuitenkin leppoisasti, ja antoi lasten omaan tahtiin tulla tutustumaan ja silittelemään. Eikä aikaakaan, kun Pentin ympärillä olikin aikamoinen fanilauma!

Täytyy sanoa, että rohkeutta ei näiltä koiranhoitajilta puuttunut. Kun eläimen säkäkorkeus on yhtä korkealla kuin oma pää, saattaa olla vaikea pysyä tyynenä. Peikkometsäläiset olivat kuitenkin urheita, ja jopa kaikkein pienimmät kävivät Penttiä halimassa ja ihmettelemässä.

Kylläpä meillä olikin ihana aamu-ulkoilu tämän hurmaavan karvakaverin kanssa! Toivottavasti saamme Pentin pian uudestaan käymään!