Uuden alku

Kesä vilahti kuin huomaamatta ohitse antaen tilaa uudelle syksylle. Syksy toi mukanaan hupparit ja kumisaappaat, uudet hoitoreput ja puurontuoksun aamukahdeksalta. Arki on alkanut!

Osa meistä palaili lomilta jo heinäkuussa, mutta toden teolla aloittelimme uutta päiväkotivuotta elokuussa, kun viimeisetkin lomailijat saatiin takaisin Peikkometsään. Syksy onkin meillä aina vähän vanhojen juttujen muistelemista ja uuden opettelua. Kesän aikana myös muutama naavapesäläinen kasvoi yhtäkkiä "isoksi" ja sai siirron kauan odotettuun Usvalaaksoon antaen tilaa uusille pienille. Saammekin toivottaa tervetulleeksi joukkoomme Oskarin, Ilmin, Sofian ja Eetun! Ihanaa kun olette täällä meidän kanssamme.

 

Arjen opetteluun kuuluu tietenkin yhteisten rutiinien ja tapojen opettelu. Mitä kummaa tarkoittaa aamupiiri tai vauhtivartti, ja mitä ovat liivit ja jumppasali, joista kaikki ovat niin kovin tohkeissaan? Olemme aloitelleet uutta jaksoa, jonka teemana on SYKSYINEN LUONTO. Tämän teeman ympärillä liikumme, leikimme ja tutkimme. Tutkimusretkiä lähimetsään on tehty suurella innolla lähes joka viikko. Käsi kädessä kuljemme tien reunaa ja pidämme kavereista huolta.

Retkeilyn lisäksi huippujuttu pienillä on ollut juoksukisat kentällä. Viivat kentän molempiin päihin, Paikoillanne-Valmiit-Hep!, ja sitten mennään! Parasta on, että kaikki ovat voittajia, ja jokaisella on maaliviivan ylittäessä hymy korvissa.

Näissä tunnelmissa jatkamme syksyä eteenpäin leikkien, liikkuen ja yhdessä touhuten :)