Päiväkotimme


Peikkometsän Liikuntapäiväkodit sijaitsevat Nastolan kirkonkylällä kahdessa kiinteistössä sekä Kurenniityssä Villähteellä. Molemmat päiväkotimme sijaitsevat rauhallisella sekä puustoisella alueella. Ensimmäinen päiväkotimme "Peikkometsä" Tatartiellä on täysin remontoitu rakennus ja Pikku-Peikkis sekä Peikkometsän Kurenniityssä ovat juuri valmistuneita (06/2020 ja 08/2020) hirsirakennuksia. Piha-alueisiin on panostettu huomattavasti, tavoitteena tarjota riittävästi virikkeitä ja liikuntamahdollisuuksia jokaiselle lapselle.

 

Espooseen avaamme kaksi uutta liikuntapäiväkotia, Järvenperässä aloitamme 1.9.2022 ja Perusmäessä 1.8.2023. Näissäkin kohteissa toistuu meidän pääteemat uutta luotaessa, tontin sijainti on rauhallinen ja siellä on riittävästi tilaa liikkua. Nämä ovat meillä jokaisen kohteen toimintaedellytykset, liikuntamahdollisuuksia järjestetään niin sisällä kuin ulkonakin.

 

Peikkometsän vahvimmat toiminta-ajatuksen kulmahampaat ovat liikunnallisuus, luova tekeminen ja luontoon tutustuminen. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota ryhmäkokoihin, jotta jokainen lapsi voitaisiin ottaa mahdollisimman hyvin huomioon yksilönä sekä toimintaympäristö säilyisi kodinomaisena ja rauhallisena.

 

Peikkometsässä on tärkeintä, että niin pikkupeikoilla kuin kasvattajillakin on oikeasti hyvä olla!

peikkometsä, villähde (LAHTI)


Peikkometsä, nastola (LAHTI)


pikku-peikkis, nastola (LAHTI)


PEikkometsä, järvenperä (espoo)


*Kuvat tulossa*