Päiväkotimme


Peikkometsän Liikuntapäiväkoti sijaitsee Nastolan kirkonkylällä kahdessa kiinteistössä, joissa on yhteensä n. 800 neliömetriä remontoitua sekä täysin uutta pinta-alaa. Tonttimme sijaitsee rauhallisella sekä puustoisella alueella ja myös ulkona meillä riittää lapsille reilusti tilaa touhuamiseen.

 

Etupihalla on pienempi leikkialue ja takapihalle on sijoitettu leikkivälineet ja liukumäet. Lisäksi aidattua metsää ja puustoa riittää tämän lisäksi vielä monenmoisiiin muihinkin ympärivuotisiin seikkailuhetkiin.

 

Talon tilaratkaisut takaavat lapsille tilavan ja rauhallisen toimintaympäristön. Etupihalla sijaitsevalla katetulla atrium-pihalla voidaan kesällä ruokailla sekä järjestää vaikka askartelu- ja satutuokioita.

Peikkometsän vahvimmat toiminta-ajatuksen kulmahampaat  ovat liikunnallisuus, luova tekeminen ja luontoon tutustuminen. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota ryhmäkokoihin, jotta jokainen lapsi voitaisiin ottaa mahdollisimman hyvin huomioon yksilönä sekä toimintaympäristö säilyisi kodinomaisena ja rauhallisena.

 

Peikkometsässä on tärkeintä, että niin pikkupeikoilla kuin hoitajillakin on oikeasti hyvä olla!