Päiväkodinhuoltaja

Peikkometsän Liikuntapäiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta päiväkodeissaan Lahden ja Espoon seudulla. Lasten liikunnan lisäksi panostamme välittävään ilmapiiriin niin perheiden kuin työntekijöidenkin välillä, varmasti riittäviin resursseihin henkilökunnan sekä oppimisympäristön suhteen, tarkasti mietittyihin pedagogisiin menetelmiin sekä hyvään johtamiseen. Meillä sinusta pidetään huolta, ja osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. Jos haluat tehdä työsi hyvin ja nauttia siitä, tule Peikkometsään!  

Peikkometsä avaa Nurmijärven Rajamäkeen uuden ihanan neljäryhmäisen Liikuntapäiväkodin. Tarvitsemme joukkoomme sinua, joka koet sydämen asiaksesi pitää huolta meistä kaikista: tarjoilet valmiin ruuan lapsille, pidät talon puhtaana ja autat siellä missä apuasi eniten tarvitaan - päiväkodinhuoltajana vastaat päiväkodin keittiöstä, puhtaanapidosta ja pyykkihuollosta. Olet oma-aloitteinen ja reipas työssäsi, olet hyvä organisoimaan ja suunnittelemaan työtäsi. Jos tunnistat itsesi tästä kuvailusta, sinulla on hygieniapassi sekä kokemusta vastaavan kaltaisesta työstä, olet etsimämme henkilö! 

Työ alkaa 26.7.2023 keittiön järjestämisellä ja siivoustöillä. Päiväkoti avataan 1.8.2023. 

Voit käydä tutustumassa Peikkometsän arkeen meidän somekanavilla Facebookissa ja Instagramissa (#peikkometsanpaivakodit) sekä meidän nettisivuilla peikkometsa.fi.   

 

Hakemukset ja yhteydenotot päiväkodinhuoltajan paikkaa koskien:   

Hanna Hirvonen 

Varhaiskasvatusjohtaja 
045 692 0027 
hanna.hirvonen@peikkometsa.fi