peikkisESKARI osana sammalvuoren ryhmää nastolassa


Peikkiseskaria tarjotaan tällä hetkellä vain Nastolassa, Lahdessa. Peikkometsällä on tarkoitus tarjota eskaria myöhemmin myös muissakin toimipisteissä, lisätietoja asiaan liittyen saat Hannalta.

 

Esiopetukseen rinnastettava kouluun valmistava opetus Peikkometsässä alkoi elokuussa 2017. Koska haluamme, että varhaiskasvatukseen kuuluva esiopetus muodostaa ehjän kokonaisuuden lapsen oppimisen polulle, tarjoamme perheille Lahden kaupungin esiopetussuunnitelmaa mukailevaa kouluun valmistavaa opetusta, Peikkiseskaria.

 

Peikkometsän Liikuntapäiväkodin vaihtoehto painottaa liikunnan kautta oppimista, sosiaalisien taitojen harjoittelua sekä pienryhmätoimintaa hyvien kouluvalmiuksien pohjana. Peikkiseskariin mahtuu 8 eskarilaista ja he ovat osa Sammalvuoren ryhmää. Sammalvuori on 24 -lapsen ryhmä, ja muut lapset ryhmässä ovat 3-5 -vuotiaita. Eskariopen lisäksi ryhmässä työskentelee kaksi lastenhoitajaa. 

 

Peikkiseskaria tarjotaan Peikkometsässä arkisin klo 9-13.

 

Koulujen loma-ajat ovat loma-aikoja myös Peikkometsässä, silloin meillä ei ole opetusta. Peikkiseskariin tulevat lapset kuuluvat Peikkometsän varhaiskasvatuksen piiriin aamu-ja iltapäivähoidon osalta.

 

Peikkiseskarin hinta määräytyy perheiden tarvitseman hoidon tarpeen mukaan. Jos lapsi tarvitsee eskarin lisäksi hoitoa max 20h/vk, vanhempien omavastuuosuus on 230€/kk (eskarimaksu kokonaisuudessaan 728,38€/kk). Jos lapsi tarvitsee eskarin lisäksi hoitoa yli 20h/vk, hinta on 272€/kk (eskarimaksu kokonaisuudessaan 272€/kk). Peikkometsän Liikuntapäiväkodin hinnaston kokonaisuudessaan näet TÄÄLTÄ.

 

Voit kysyä lisää Peikkometsän peikkiseskarista päiväkodin johtajalta Hannalta, 045 692 0027 / hanna.hirvonen@peikkometsa.fi