Ihana Peikkis!

Liikunnaniloa ja laadukasta varhaiskasvatusta ainutlaatuisella konseptilla

Peikkometsä syntyi ajatuksesta perustaa päiväkoti, jossa lapsilla ja kasvattajilla on aidosti hyvä olla. Olemme kotimaisessa omistuksessa oleva liikuntapainotteinen päiväkoti, ensimmäinen Peikkometsä avattiin Lahden Nastolaan vuonna 2016. Toimintamme ytimessä ovat lämminhenkinen ympäristö, hyvinvointi ja terveet elämäntavat niin lasten kuin työntekijöidenkin osalta. Peikkometsä on kuin toinen koti, meillä viihdytään ja välitetään.

Liikunta on iso osa Peikkometsän arkea, meillä liikutaan sekä ohjatusti että omaehtoisesti leikkien. Sisä- ja ulkotilamme on suunniteltu liikkuville lapsille, joilla on luontaista seikkailunhalua. Suunnittelemme ja kehitämme liikunnan toteutusta jatkuvasti ja haluamme kannustaa ja tukea lapsia liikkumaan ilolla.

Terveellistä ja monipuolista ruokaa omasta keittiöstä

Pienten ja paljon liikkuvien lasten ravinto ja ruokailu on meille tärkeä asia. Terveelliset, monipuoliset laadukkaista raaka-aineista valmistetut ateriat edistävät lasten terveyttä ja hyvinvointia. Meillä ravinteikas ja terveellinen kotiruoka valmistetaan omassa keittiössämme (tällä hetkellä vain Lahden päiväkodeissa). Ruokalistoja suunnitellessa huomioimme tarkasti lasten päivittäiset ravintosuositukset, erityisruokavaliot sekä kasvisruoan. Ruokailuhetket ovat tärkeä osa varhaiskasvatusta ja kiinnitämme huomiota hyviin pöytätapoihin sekä toisten huomioimiseen.

Vastuullinen ja sitoutunut henkilökunta

Peikkometsässä työskentelee positiivinen joukko motivoituneita varhaiskasvattajia - meillä kasvattajat viihtyvät työssään. Kiinnitämme erityistä huomiota ryhmäkokoihin, jotta ilmapiiri säilyy kaikille kodinomaisena ja rauhallisena. Meillä jokainen lapsi huomioidaan yksilönä. Meidän toimintaa ohjaavat arvot on jokaisen helppo omaksua ja toteuttaa niitä päivittäisessä työssään.

Peikkometsä kannattaa kokea!

Tarjoamme lapsellesi ainutlaatuisen päiväkodin, jossa on ihanat kasvattajat ja tilat. Tutustu lisää päiväkotimme arkeen Instagram tilimme kautta.

Peikkometsä on kannustava, positiivinen ja huumorintajuinen työyhteisö, jossa uudet kasvattajat otetaan avoimesti vastaan. Lahdesta alkanut toimintamme on laajentunut muillekin paikkakunnille ja avaamme uusia päiväkoteja lähiaikoina muun muassa Espooseen ja Nurmijärvelle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Peikkometsään!