Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Peikkometsän Liikuntapäiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta päiväkodeissaan Lahden ja Espoon seudulla. Lasten liikunnan lisäksi panostamme välittävään ilmapiiriin niin perheiden kuin työntekijöidenkin välillä, varmasti riittäviin resursseihin henkilökunnan sekä oppimisympäristön suhteen, tarkasti mietittyihin pedagogisiin menetelmiin sekä hyvään johtamiseen. Peikkometsässä jokainen työskentelee oman työtehtävänsä vaatimusten mukaisesti; kasvatusvastuussa olevat keskittyvät pedagogiikkaan päiväkotiapulaisen huolehtiessa kokonaan päiväkodin ruoka- ja siivoushuollosta. Meillä sinusta pidetään huolta, ja osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. Jos haluat tehdä työsi hyvin ja nauttia siitä, tule Peikkometsään!  

Järvenperässä kaipaamme joukkomme lastenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tarjoamaan turvallista, lämminhenkistä ja laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä varhaiskasvatuksen opettajien ja lähijohtajan kanssa. Pääset uusiin tiloihin toteuttamaan liikunnallista ja laadukasta arkea yhdessä tiimisi kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).   

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.  

Voit käydä tutustumassa Peikkometsän arkeen meidän somekanavilla Facebookissa ja Instagramissa (#peikkometsanpaivakodit) sekä meidän nettisivuilla peikkometsa.fi. 

  

Hakemukset ja yhteydenotot hoitajan paikkaa koskien:  

Hanna Hirvonen  
Varhaiskasvatusjohtaja 
045 692 0027 
hanna.hirvonen@peikkometsa.fi