Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Peikkometsän Liikuntapäiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta päiväkodeissaan Lahden ja Espoon seudulla. Lasten liikunnan lisäksi panostamme välittävään ilmapiiriin niin perheiden kuin työntekijöidenkin välillä, varmasti riittäviin resursseihin henkilökunnan sekä oppimisympäristön suhteen, tarkasti mietittyihin pedagogisiin menetelmiin sekä hyvään johtamiseen. Peikkometsässä jokainen työskentelee oman työtehtävänsä vaatimusten mukaisesti; kasvatusvastuussa olevat keskittyvät pedagogiikkaan päiväkotiapulaisen huolehtiessa kokonaan päiväkodin ruoka- ja siivoushuollosta. Meillä sinusta pidetään huolta, ja osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. Jos haluat tehdä työsi hyvin ja nauttia siitä, tule Peikkometsään!  

Nastolassa kaipaamme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen (1.8.2023-31.5.2024) työsuhteeseen tarjoamaan turvallista, lämminhenkistä ja laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä varhaiskasvatuksen opettajien ja lähijohtajan kanssa. Pääset ammatilliseen ja rentoon porukkaan toteuttamaan liikunnallista ja laadukasta arkea yhdessä tiimisi kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuussa 2023.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).    

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.  

Soita Nastolan lähijohtajalle Elina Eerolalle ja kysele lisää tästä tehtävästä. Voit myös käydä tutustumassa Peikkometsän arkeen meidän somekanavilla Facebookissa ja Instagramissa (#peikkometsanpaivakodit) sekä meidän nettisivuilla peikkometsa.fi.   

  

Hakemukset ja yhteydenotot opettajan paikkaa koskien:   

Elina Eerola  
Lähijohtaja 
050 357 2548  
elina.eerola@peikkometsa.fi