Varhaiskasvatuksen opettaja

Peikkometsän Liikuntapäiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta päiväkodeissaan Lahden ja Espoon seudulla. Lasten liikunnan lisäksi panostamme välittävään ilmapiiriin niin perheiden kuin työntekijöidenkin välillä, varmasti riittäviin resursseihin henkilökunnan sekä oppimisympäristön suhteen, tarkasti mietittyihin pedagogisiin menetelmiin sekä hyvään johtamiseen. Meillä sinusta pidetään huolta, ja osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. Jos haluat tehdä työsi hyvin ja nauttia siitä, tule Peikkometsään!
 
Espoon Järvenperässä viime syksynä avattu ihana viisiryhmäinen talomme kaipaa joukkoonsa innokasta varhaiskasvatuksen opettajaa. Haluamme opettajaksi motivoituneen varhaiskasvatuksen ammattilaisen, jolla on hyvä pedagoginen näkemys, hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu luoda kokonaan uutta yhdessä varhaiskasvatuksen hoitajien, muiden opettajien ja lähijohtajan kanssa. Pääsette toteuttamaan Peikkometsän liikunnallista pedagogiikka omalla otteellanne, koko muun Peikkometsän ollessa työnne tukena. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2023.
 
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus, eli vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.
 
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
 
Soita Järvenperän lähijohtajalle Elsi Pelkoselle ja kysele tehtävästä lisää. Voit myös käydä tutustumassa Peikkometsän arkeen meidän somekanavilla Facebookissa ja Instagramissa (#peikkometsanpaivakodit) sekä meidän nettisivuilla peikkometsa.fi.


Hakemukset ja yhteydenotot opettajan paikkaa koskien:   

Elsi Pelkonen 
Lähijohtaja 
050 516 7855
elsi.pelkonen@peikkometsa.fi